1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DAHA 26 YAŞINDAYDI....
DAHA 26 YAŞINDAYDI....

DAHA 26 YAŞINDAYDI....

Geride yaslı anne,baba ve 3 kardeş bıraktı!

A+A-

26 yaşında olan Reşat Karabaşak, akciğer rahatsızlığı nedeniyle 1 ay önce kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’den önceki gece gelen haber bölgede büyük üzüntü yarattı. Henüz 26 yaşında olan Reşat Karabaşak, 1 ay önce yakalandığı akciğer hastalığına dayanamayarak önceki gece tedavi gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre 1 ay önce ani bir şekilde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan talihsiz

gencin, akciğerlerinin iflas ettiği belirlendi. Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, yoğun bakım ünitesinde 1 ay boyunca yaşam mücadelesi veren talihsiz genç, önceki akşam yaşamını yitirerek henüz hayatının baharında hayata veda etti.

 

Geride yaslı anne, baba ve 3 kardeşi kaldı

İskele’nin sevilen gençlerinden olan ve ölümü bölgede büyük üzüntü yaratan talihsiz gençten geriye acılı anne, baba ve 3 kız kardeşi kaldı.

Beklenmedik bir şekilde hayata veda eden Reşat Akbaşak, dün İskele Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, İskele Kabristanlığı’nda sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde toprağa verildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun da katıldığı cenaze töreninde, talihsiz gencin ölümüne bir türlü inanmak istemeyen yakınları gözyaşı döktü.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.