1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARKADAŞ KATİLİ SUÇUNU KABUL ETTİ!
ARKADAŞ KATİLİ SUÇUNU KABUL ETTİ!

ARKADAŞ KATİLİ SUÇUNU KABUL ETTİ!

Arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

A+A-

Alkol tesiri altındayken sokak ortasında kavga ettiği iş arkadaşı Ukraynalı Eshref Abdülkariov’u karnından bıçaklayarak ağır yaralanmasına ve sonrasından yaşamını yitirmesine neden olan zanlı Melih Arnavut hakkındaki soruşturma tamamlandı. 

Soruşturma amaçlı poliste tutulan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Polis Çavuşu Namık Kemal Baz Melih Arnavut’un  “Adam öldürme”, “Ağır yaralama”, “Sarhoşluk” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından tutuklandığını belirtti. 
Polis çavuşu Namık Kemal Baz, yapılan muayenede zanlının kanında 197 promil alkol tespit edildiğini kaydetti. 
Zanlı Melih Arnavut’un gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, soruşturmanın zanlıyla olan kısmının tamamlandığını ifade eden Baz, zanlı Arnavut’un teminata bağlanmasını talep etti. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu  ‘adam öldürme’ ve ‘ağır yaralama’ suçlarının giderek artış gösteren ve toplumda huzursuzluğa neden olan suç türlerinden olduğunu ve Ağır Ceza Mahkemesi kapsamına girdiğini söyledi. 
Olayla ilgili soruşturmanın tamamlandığına dikkat çeken yargıç Mesutoğlu, zanlı Melih Arnavut’u davalarında hazır bulununcaya kadar 3 ayı aşmayan bir süre Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.