1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ASMAALTI VE ARASTA ESNAFI DERNEĞİ AKEL İLE BKP’Yİ KINADI
ASMAALTI VE ARASTA ESNAFI DERNEĞİ AKEL İLE BKP’Yİ KINADI

ASMAALTI VE ARASTA ESNAFI DERNEĞİ AKEL İLE BKP’Yİ KINADI

ASMAALTI VE ARASTA ESNAFI DERNEĞİ AKEL İLE BKP’Yİ KINADI

A+A-

Asmaaltı ve Arasta Esnafı Derneği Başkanı Tanju Müezzinoğlu, Komünist Emekçi Halkın İlerici Partisi (AKEL) Lideri Andros Kiprianu ile Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan’ın şehit aileleri ve köy muhtarlığından habersiz Muratağa-Sandallar ve Atlılar Şehitlikleri’ni ziyaret etmelerini kınadı.

Müezzinoğlu yaptığı açıklamada, “Şehitleri anma gününe katılmayan siyasilerin şehitler üzerinden siyaset yapmalarını kınıyoruz” diyerek, “şehitlikleri gereksiz ve yersiz ziyaret eden siyasilerin, şehit ailelerinin acılarını canlandırdığını” ileri sürdü..

Müezzinoğlu, “BKP ile AKEL heyetlerinin 14-16 Ağustos 1974 tarihleri arasında EOKA-B tarafından gerçekleştirilen katliamda hayatını kaybedenlerin mezarlarının bulunduğu Muratağa-Sandallar ve Atlılar Şehitlikleri ’ne gerçekleştirdikleri ziyarete bölgedeki şehit ailelerinin gösterdiği tepkinin yerinde olduğunu” da savundu.

Müezzinoğlu ayrıca Anavatan Türkiye’de yaşanan terör saldırılarını da kınayarak, şehitlere rahmet, Türk ulusuna başsağlığı diledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.