1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYAKKABISINA SAKLADI AMA GEÇİREMEDİ!
AYAKKABISINA SAKLADI AMA GEÇİREMEDİ!

AYAKKABISINA SAKLADI AMA GEÇİREMEDİ!

Ayakkabısına sakladı ama geçiremedi!

A+A-

Ercan’dan adaya giriş yapan ve narkotik köpeğinin tepki vermesiyle az miktarda uyuşturucu ile tutuklanan Metin İlhan cezaevine gönderildi
 
“ADAYA SUÇLA ADIM ATTI” Ayakkabısına sakladığı 2 gram uyuşturucuyla yakalandıktan sonra dün mahkemeye çıkarılan Metih İlhan’ın tutuklu yargılanmasına karar verildi.

Emine UYSAL

Ercan Devlet Havaalanı’ndan adaya giriş yapan ve narkotik köpeğinin tepki vermesiyle az miktarda uyuşturucu ile tutuklanan Metin İlhan, cezaevine gönderildi.

“Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu’nun huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı İlhan Damdelen, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mehmet Sevinç’i tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Sevinç, 14 Temmuz’da Ercan Devlet Havaalanı’ndan adaya giriş yapan Metin İlhan’a narkotik köpeğinin tepki vermesi sonucu ayakkabısının içinde 2 gram 166 miligram uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını kaydetti.

Tahkikatın tamamlandığını belirten Sevinç, turist statüsündeki zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının bir ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.