1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “AYOL BEN HÜLYA DEĞİLİM”
“AYOL BEN HÜLYA DEĞİLİM”

“AYOL BEN HÜLYA DEĞİLİM”

“Ayol ben Hülya değilim”

A+A-

Çiğdem AYDIN

Türkiye’nin ünlü modacılarından olan ve Kuzey Kıbrıs’a giriş yaptığı esnada üzerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan ünlü Barbaros Şansal dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. Mahkeme çıkışı basının yoğun ilgisi karşısında şaşıran Şansal, ‘Ayol ben Hülya değilim’ diyerek diyerek tepkisini seslendirdi.

Narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucu Ercan Havalimanı’nda 6 gram uyuşturucu ile yakalanan Şansal, 2 gün Lefkoşa Polis Müdürlüğü hücresinde kaldıktan sonra dün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Teminat duruşmasına çıkarılan Şansal, nakit teminat yatırabileceğini, otelde kaldığını ancak yargı süreci tamamlanıncaya kadar ev tutacağını söyledi. Mahkeme Barbaros Şansal’ı uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından yargılanmak üzere teminata bağladı. Şansal’ın, mahkeme veznesine 40 bin TL nakit teminat yatırmasına, davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve haftada bir gün Lefkoşa veya Girne Polis Müdürlüklerine giderek imza atmasına karar verildi.

Bankaya polis eşliğinde gitti

Duruşmanın ardından bankaya polis eşliğinde giden Şansal, hesabından çektiği 40 bin TL’yi mahkeme veznesine yatırdı. Daha sonra bekleyen basın mensuplarına açıklama yapan Şansal, KKTC polisine teşekkür etti. Şansal, “Türkiye’de başıma bunlar gelseydi halim nasıl olurdu bilmem. KKTC polisi çok samimi ve iyi davrandı. Türkiye KKTC’den örnek alsın” dedi. Şansal basının yoğun ilgisi karşısında ise “Ayol ben Hülya Avşar değilim, yapmayın” dedi. Şansal, daha sonra mahkemede onu bekleyen arkadaşları ile Girne’ye gitti.

Şansal, ceza yasasında 15 yıl hapis cezası öngören uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından ileride ağır ceza mahkemesinde yargılanacak.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.