1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYORGİ’DE FİLM GİBİ SOYGUN
AYORGİ’DE FİLM GİBİ SOYGUN

AYORGİ’DE FİLM GİBİ SOYGUN

Ayorgi’de film gibi soygun

A+A-

Karaoğlanoğlu Moon Rose Tatil Köyü’nün sahibi Salih Aygın, ikisi çalışanı olmak üzere 3 kişi tarafından bıçakla alıkonuldu. Tehditle şifreyi öğrenen 3 kişi, kasadaki 90 bin TL’ye yakın parayı ve Aygın’ın arabasını alarak kaçtı
 
“SOYULDUK” DEDİ, SOYGUN YAPTI…

Moon Rose Tatil Köyü’nün resepsiyonisti, patronu Salih Aygın’ı arayıp ‘soyulduk’ diyerek ambara çağırdı, başka bir çalışan arkadaşıyla Aygın’ı bıçakla tehdit etti. Sesleri duyarak ambara gelen Carol Tangayev isimli temizlik görevlisini de üçüncü bir kişinin yardımıyla etkisiz hale getiren soyguncular, tehditle şifreyi öğrenerek, kasadaki döviz ve TL cinsi nakit paraları çaldı. Üç soyguncu, Aygın’ın arabasını da alarak kayıplara karıştı.

Elmas TOKAY

Karaoğlanoğlu (Ayorgi) S Bölgesi’nde faaliyet gösteren, Moon Rose Tatil Köyü’nde dün sabaha karşı bir soygun meydana geldi. 3 kişi, otel sahibi Salih Aygın’ı ve temizlik görevlisi Carol Tangayev’i, iple bağlayıp, tehditle kasanın şifresini öğrendi ve kasadaki yaklaşık 90 bin TL’yi alarak ortadan kayboldu. Girne Polis’i olayın bilgisini alır almaz harekete geçti bölgedeki tüm kamera görüntülerini incelemeye başladı. Soygunu yapanlardan iki tanesinin otel çalışanı olduğu belirtildi.

Moon Rose Tatil Köyü’nün sahibi Salih Aygın ve çalışan Carol Tangayev, yaşadıkları korku dolu anları anlattı. “Çalışanım beni kandırdı ve tüm paralarımı alıp gittiler. Beni ve diğer çalışanımı bağlayıp arabamla kaçtılar” diyen Aygın, en kısa zamanda yakalanmaları için dua ettiğini söyledi.

1-945.jpg

“Soyulduk diye beni ambara çağırdı”

Salih Aygın, sabaha karşı resepsiyonda duran çalışanının kendisini telefonla arayarak, “hırsızlık oldu ambarımızı soydular” dediğini ve kendisini otelin ambar bölümüne yönlendirdiğini söyledi.

Ambara indiğini ve iki kişinin kendisini ciddi bir şekilde darp ettiğini anlatan Aygın, daha sonra sesleri duyan ve tatil köyünde temizlik görevlisi olarak çalışan Carol Tangayev’in de aşağıya indiğini söyledi. “Her ikimizin de ellerini ve ayaklarını iple bağladılar. Daha sonra benim parmağımı ve ayağımı bıçakla yaralayıp, ‘ya kasanın şifresini söylersin ya da ikinizi de öldürürüm’ diye tehdit ettiler. Kasanın şifresini verdim, ağzımızı koli bandıyla kapatıp kaçtılar” diyen Aygın, saatlerce orada bağlı kaldıklarını, temizlik görevlisi Tangayev’in kendi imkanlarıyla bağlı olmaktan kurtulup kendini de çözdüğünü kaydetti.

2-588.jpg

Kasadan, 65 bin TL, 800 Stg, bin 500 ABD Doları ve bin Euro nakit para olduğunu bu paraların hepsini aldıklarını, anlatan Aygın, soyguncuların 2 adet cep telefonunu da aldığını ve NP 883 plakalı salon otomobille olay yerinden kaçtıklarını söyledi.

İplerden kurtulur kurtulmaz önce kardeşi Hüseyin Aygın’ı aradığını söyleyen Salih Aygın, daha sonra da polise haber verdiklerini belirtti.

Kıbrıs

Soygunu gerçekleştirenlerden birinin fiilen tatil köyünde çalıştığını diğerinin ise, çalışma izni işlemleri için çıkış yapması gerektiğini söyleyerek işten izin aldığını anlatan Salih Aygın, “umarım kısa zamanda yakalanırlar” dedi.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.