1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “BABAANNEM 100 YAŞINDA” YARIN AKŞAM İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR
“BABAANNEM 100 YAŞINDA” YARIN AKŞAM İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

“BABAANNEM 100 YAŞINDA” YARIN AKŞAM İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, 2013-2014 Tiyatro Sezonu’nda ikinci tur oyunu olan “Babaannem 100 Yaşında” yarın akşam Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gösterime giriyor.

A+A-

OYUN MAYIS AYI BAŞINA KADAR HER CUMA AKŞAMI SAHNELENMEYE DEVAM EDECEK

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, 2013-2014 Tiyatro Sezonu’nda ikinci tur oyunu olan “Babaannem 100 Yaşında”  yarın akşam Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde  (AKM) gösterime giriyor.

Başbakan yardımcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Roberto Cossa’nın yazdığı, Özlem Özkaram’ın yönettiği “Babaannem 100 Yaşında” oyunu saat 20.00’de başlayacak.

Oyun, yazıldığı dönemin Arjantin’iyle  ilişki içinde. Babaanne, 1970-80’li yıllarda Arjantin’in hakim olduğu rejimi sembolize ediyor. Ailedeki diğer karakterler ise toplumun belli birer kesimi.

Oyunun  indirimli biletleri 3 TL, normal biletleri de 6 TL olarak belirlendi.  Oyun, Mayıs ayı başına kadar her cuma akşamı saat 20.00’de Lefkoşa AKM’de sahnelenecek. “Babaannem 100 Yaşında”,  daha sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelinde turneye çıkacak.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.