1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAF’A YIĞINAK YAPILIYOR
BAF’A YIĞINAK YAPILIYOR

BAF’A YIĞINAK YAPILIYOR

Baf’a yığınak yapılıyor

A+A-

 

Rum Savunma Bakanı, hava ve deniz kuvvetlerini güçlendirmek için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Rum Savunma Bakanı Hristoforos Fokaidis, Güney Kıbrıs’ın hava ve deniz kuvvetlerinin güçlendirilmesi için yoğun çaba harcadıklarını açıkladı.

Politis gazetesi, Rum Savunma Bakanı Hristoforos Fokaidis’in, Rum Ortodokslar tarafından hava kuvvetlerinin koruyucusu olarak kabul edilen “Aziz Mihail” yortusu sebebiyle“Andreas Papandreu Askeri Havaalanı”nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, hava kuvvetlerini güçlendirme sözü verdiğini yazdı.

Habere göre Fokaidis, “ülkenin savunma gücünün artırılması ve arama kurtarma çalışmalarının başarıyla gerçekleştirilmesi için hava ve deniz gücünü güçlendirme amacıyla sessiz ve sistematik bir şekilde çalıştıklarını” belirtti.

Gazete bir diğer haberinde ise, Rum Savunma Bakanlığı’nın Avrupa Güvenlik Örgütü ve AB Lüksemburg Dönem Başkanlığı işbirliğiyle 12-13 Kasım tarihlerinde Güney Lefkoşa’da deniz güvenliğine ilişkin seminer düzenleyeceğini yazdı.

Gazete, seminere AB ülkelerinden yüzden fazla asker, teknokrat ve yetkilinin katılacağını belirtirken Mısır Deniz Kuvvetleri Komutanı’nın da davetli olduğunu vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.