1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BANKA FİŞİ DELİL OLDU
BANKA FİŞİ DELİL OLDU

BANKA FİŞİ DELİL OLDU

Banka fişi delil oldu

A+A-

Nejmi Pirgot ve Beyit İnancı’nın tasarrufunda 6 gram kokain bulan narkotik, zanlıların kullandığı arabanın sahibiKani Senan’ı da tutukladı

Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucunda 6 gram kokain türü uyuşturucu ele geçirildi, suçla bağlantıları olduğu iddiasıyla Nejmi Pirgot, Beyit İnancı ve Kani Senan gözaltına alınarak dün tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada operasyonun önceki gün saat 18.30 sıralarında gerçekleştirildiğini belirten polis, Mehmet Akif Caddesi üzerinde zanlılar Nejmi Pirgot ve Beyit İnancı’nın kullanımlarında bulunan araca gerçekleştirilen operasyon sonucunda, 6 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi. Olayın akabinde zanlıların tasarrufunda bulunan ve uyuşturucuların içinde bulunduğu naylonda yapılan aramada araç sahibi olan zanlı Kani Senan'ın kredi kartına ait banka fişinin bulunduğunu belirtti.

“Uyuşturucuyu elimizle teslim ettik…
Polis, mesele ile ilgili yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirterek zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk kararı verirken söz hakkı alan zanlı Nejmi Pirgot suçlarını kabul edip ifade verdiklerini uyuşturucuları elleri ile teslim ettiklerini söyledi. Zanlı Kani Senan ise olayla hiçbir alakası olmadığını söyledi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.