1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÖVBE TÖVBE
TÖVBE TÖVBE

TÖVBE TÖVBE

18 yaşındaki erkek yolcusuna “Senin gibi parlak çocuklar var mı?” deyip, elini okşayan ve fiziksel tacizde

A+A-

Çiğdem AYDIN
Lefkoşa-Girne arası otobüs yolculuğu yapan 18 yaşındaki erkek şahıs polise giderek, otobüs şoförünün tacizine uğradığını öne sürdü. İsminin baş harfleri A.B. olan genç polise verdiği ifadede şoförün, “Senin gibi başka parlak çocuklar var mı” dedikten sonra elle kendisine dokunduğunu ileri sürdü. İddialar üzerine soruşturma başlatan polis, tacizde bulunduğu öne sürülen zanlı 66 yaşındaki otobüs şoförü K.A’yı gözaltına aldı. Polis, soruşturma aşamasında tutuklu kalması talebi ile zanlıyı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.
Duruşmada iddiaları aktaran polis, zanlının 20 Ekim tarihinde 12.30 sıralarında Girne – Lefkoşa seferinde otobüste son yolcu olarak kalan A.B isimli 18 yaşındaki erkek şahsa hitaben “Çorum’da senin gibi parlak çocuklar var mı?” dedikten sonra elini tuttuğu ve fiziksel tacizde bulunduğu yönünde şikâyette bulunulduğunu söyledi.

Zanlı avukatı, “Müvekkilim suçsuz” dedi
Polis, mesele ile ilgili görgü tanığı bulunmadığını ancak incelenmesi gereken kamera kayıtları olduğunu belirterek, soruşturma amaçlı zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme hakkında taciz suçundan soruşturma açılan zanlının 2 gün süre ile polis nezaretinde kalmasına emir verirken, zanlının avukatı müvekkilinin suçsuz olduğunun anlaşılması için talep edile süreye itirazı bulunmadığını belirtti.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.