1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEBEĞİNİN DOĞUMUNU GÖREMEYECEK
BEBEĞİNİN DOĞUMUNU GÖREMEYECEK

BEBEĞİNİN DOĞUMUNU GÖREMEYECEK

Bebeğinin doğumunu göremeyecek

A+A-

İki ayrı tarihte toplam 32 gram bonzai ile yakalanan Can Kemal Kaplan, 30 ay hapse mahkum edildi
 
EVLENDİKTEN BİR GÜN SONRA YAKALANMIŞTI… Evlendikten bir gün sonra bonzai ile yakalanan ve eşi şu anda 7 aylık hamile olan Can Kemal Kaplan, 30 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kaplan, bebeğinin doğumunda eşinin yanında olamayacak.

Emine UYSAL

Evlendikten bir gün sonra bonzai ile yakalanan ve eşi şu anda 7 aylık hamile olan Can Kemal Kaplan, 30 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Can Kemal Kaplan, 15 Nisan 2015’te Murat Özbayır’dan 6 gram, 23 Mart 2016’da ise Hakan Murat Şatıroğlu’ndan 26 gram 221 miligram sentetic cannabionid türü uyuşturucu madde almıştı.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde, "sentetik cannabionid alma ve tasarrufu" davalarından itham edilen sanık, suçlamaları kabul etti.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Güran, Yargıç Rauf Kürşad ve Yargıç Vedia Berkut Barkın’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Aliye Özçınar hazır bulundu. Sanığın avukatı müvekkilinin evlendikten bir gün sonra uyuşturucu ile yakalandığını, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve eşinin şu anda 7 aylık hamile olduğunu anlattı.

Dava kararını okuyan Yargıç Vedia Berkut Barkın, sanığı kendi ikrarı, sunulan olgu ve emareler ışığında suçlu bulup, mahkum ettiklerini açıkladı.

Yargıç Barkın, sentetic cannabionid türü uyuşturucu maddenin hayli tehlikeli, bağımlılık yapan, organ hasarına neden olan kimyasal bir uyuşturucu madde olduğuna vurgu yaptı.

Sanığın daha önce aynı suçtan 6 ay hapis cezası aldığına değinen Barkın, sanığın lehine ve aleyhine olan tüm hususlara değinip, sanığa oybirliği ile 30 ay hapis cezası verdiklerini açıkladı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.