1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BEDİS MEZARI OLDU!
BEDİS MEZARI OLDU!

BEDİS MEZARI OLDU!

Eşinin gözleri önünde;

A+A-

 

Almanya’dan Güney Kıbrıs’a tatile gelen 62 yaşındaki Alman turist, dün kuzeye geçti, yüzmek için gittiği Bedi’s Plajı’nda boğularak yaşamını yitirdi

Almanya’dan Güney Kıbrıs’a tatile gelen ve dün sabah gezmek amacıyla ailesi ve arkadaşlarıyla KKTC’ye giriş yapan 62 yaşındaki Ubo Hans Rudi Möller, Bedi’s Plajında girdiği denizde kıyıdan 150 metre içeride dalgalara kapılıp boğularak can verdi.

MAĞUSA’YA GEZMEYE GELMİŞTİ...

Elde edilen bilgilere göre 62 yaşındaki Alman turist Ubu Hans Rudi Möller, ailesi ve arkadaşları ile birlikte bir süre önce tatil amaçlı Larnaka’ya gelerek Princess Otel’de kalmaya başladı. Dün sabah saat 10:00 raddelerinde ailesi ve arkadaşları ile gezmek için Mağusa’ya gelen Möller, ilk önce Suriçi’ni gezdi ardından ise Bedi’s Plajında bulunan Bedi’s Restorana giderek yemek yedi.

Yemeğin ardından eşi ile birlikte plaja inen Möller denize girdi. Saat 13:45 raddelerinde ise Möller, eşi tarafından denizde yüz üstü şekilde farkedildi.

Ambulansa haber verilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri Möller’in cansız bedenini denizden çıkardı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.