1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 'BENİM GÖRDÜĞÜMÜ SİZ DE GÖRÜYOR MUSUNUZ?'
'BENİM GÖRDÜĞÜMÜ SİZ DE GÖRÜYOR MUSUNUZ?'

'BENİM GÖRDÜĞÜMÜ SİZ DE GÖRÜYOR MUSUNUZ?'

'Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz?'

A+A-

Avustralya'da yaşayan bir adam, aradığı ev arkadaşı için açacağı ilanda kullanmak üzere evinin fotoğraflarını çekti. Bunları bir ilan sitesine yükleyen adamın dikkatsizliği yüzünden fotoğraflarda olması gerekenden fazlası göründüğü ortaya çıkınca, adam sosyal medyada alay konusu oldu.

Gumtree’de açılan ilan ilk bakışta ev arkadaşı arayan herhangi birinin ilanlarından farksız görünüyordu; evin aylık giderleri, ödenmesi gereken depozito bilgisi, odaları, mobilyaları, banyosu ve mutfağının fotoğrafları olan ilandaki tuhaflık kullanıcılardan bir tanesinin yorumuyla ortaya çıktı.

2-343.jpg

Ev sahibi adamın mutfak tezgahının karşısındaki aynayı unutarak çektiği fotoğrafta iç çamaşırlı halinin de paylaşılan fotoğraflar arasında olması kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Kullanıcılardan birinin ilana, ‘Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz?’ yazmasıyla pek çok kullanıcı da fotoğrafa nüktedan yorumlar bırakmaya başladı. Daily Mail’da yer alan habere göre ilanı açan adama konuda yorum yapması için ulaşıldı ancak geri dönüş alınamadı.

1-569.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.