1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BEYNİNDE HASAR OLUŞTU
BEYNİNDE HASAR OLUŞTU

BEYNİNDE HASAR OLUŞTU

Mehmet Altan isimli kişi kavga ettiği Hüseyin Şeker’e yumruk attı, Şeker yere düşüp başını vurdu

A+A-

Girne’de önceki gün bir otelin avlusunda iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve içlerinden biri yoğun bakıma kaldırıldı, diğeri polis nezarethanesine götürüldü.
   Kavga sırasında aldığı yumruk darbesi ile yere düşünce başını çarpan ve beyninde hasar oluşan Hüseyin Şeker, yoğun bakıma alınırken, yumruğu atan Mehmet Altan ise polis tarafından tutuklandı. Hakkındaki soruşturma tamamlanan Altan dün Girne Kaza Mahkemesi’nde teminata bağlanarak serbest bırakıldı.
   Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen teminat duruşmasında Savcı Mustafa Atakara polis memuru Sadi Sancak’ı tanık olarak dinletti.
   Lapta Polis Karakolu’nda görevli Sadi Sancak, zanlı Mehmet Altan’ın 5 Ağustos 2013 tarihinde Golden Bay isimli otelin avlusunda Hüseyin Şeker’i yumruklayarak darp ettiğini, Şeker’in aldığı darbe sonucu yere düştüğünü ve kafasını çarptığını belirtti.
   Sancak, çarpmanın etkisiyle Hüseyin Şeker’in beyninde hasar oluştuğunu ve yoğun bakıma alındığını ifade etti.
   Şeker’in hayati tehlikeyi atlattığını anlatan Sancak, KKTC vatandaşı olan zanlı hakkındaki soruşturmasını tamamlandığını belirterek, ileride yargılanmasını sağlayacak bir teminatla zanlının serbest bırakılmasını istedi.
   Savcı Mustafa Atakara, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp seyahat belgelerine el konulması ve KKTC vatandaşı bir kefilin 20 bin TL kefalet senedini imzalaması karşılığında davaları görülünceye kadar serbest bırakılmasını talep etti.
   Kıdemli Yargıç Talat Usar, ciddi darp ve vahim zarar suçlarından methaldar olan zanlının ileride yargılanacağı davalarında hazır olmasının sağlanması için teminat şartlarını yerine getirmesi şartıyla serbest bırakılmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.