1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ AĞIR BEŞ YARALI!
BİRİ AĞIR BEŞ YARALI!

BİRİ AĞIR BEŞ YARALI!

3 araç birbirine girdi!

A+A-

Çatalköy’de dün gece saat 21.15’te meydana gelen ve üç aracın karıştığı kazada büyük çapta hasar meydana geldi.

Mehmet KARA

Girne-Değirmenlik anayolu Çatalköy mevkiinde, dün gece üç aracın karıştığı kazada, biri ağır beş kişi yaralandı.

Kaza sonrasında araçlarda büyük çapta hasar meydana gelirken, trafik bir süre aksadı. Kazada başından ağır yaralanan, ancak hayati tehlikesi bulunmayan 47 yaşındaki Kıbrıslı Rum Andrulla Ektaras, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Üç araç hasar gördü

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, saat 21.15’te meydana geldi.

Metin Erdoğan (38) yönetimindeki TLR 638 plakalı araç, bir süpermarketin park yerinden dikkatsizce anayola çıktı, Ümit Yılmaz yönetimindeki (37) yönetimindeki NS 808 plakalı otomobilin önünü tıkaması sonucu çarpıştı. Çarpışma esnasında savrulan ve yolun sağına geçen NS 808 plakalı otomobil, karşı şeritten gelen Kıbrıslı Rum sürücü Elli Demetriu (56) yönetimindeki KWT 337 plakalı araçla çarpıştı.

Kazada her üç araç sürücüsü ile Güney Kıbrıs plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Andrulla Ektaras ile Angela Laou yaralandı.

İki yaralı Lefkoşa’ya sevk edildi

Yaralılar, ambulanslar ile Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Kazada başından ağır yaralanan ancak hayati tehlikesi bulunmayan Güney Kıbrıslı Rum Andrulla Ektaras ile Metin Erdoğan ise, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Girne Akçiçek Hastanesi’ne ait ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine giden Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekibi, kaza mahallinde incelemelerde bulundu. Üç aracın karıştığı kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı. Kazalı araçlar, polisin incelemelerinin ardından çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.