1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BİRİ YAKALANDI, DİĞERİ ARANIYOR
BİRİ YAKALANDI, DİĞERİ ARANIYOR

BİRİ YAKALANDI, DİĞERİ ARANIYOR

Biri yakalandı, diğeri aranıyor

A+A-

Bir mağazada müşteri olarak bulunan, Fadwa Ali Zahra’nın çantasından bin 500 Euro, 500 Katar Riali ve 300 Dinar nakit parasını çalan iki kişi tespit edildi

Emine UYSAL

Başkent Lefkoşa’da 21 Kasım’da bir mağazada müşteri olarak bulunduğu sırada Fadwa Ali Zahra’nın çantasından bin 500 Euro, 500 Katar Riali ve 300 Dinar nakit paranın kimler tarafından çalındığı belirlendi. Marian Dragomi isimli Romen uyruklu zanlı önceki gün Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapacağı sırada yakalanırken, isminin baş harfleri D.S., olarak verilen diğer zanlının ise ‘aranan şahıs’ ilan edildiği bildirildi.

Marian Dragomi, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Ayşe Kaymak Şadi, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Ömer Daşgın’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Daşgın, 21 Kasım’da, saat 13.00 sıralarında, zanlı Marian Dragomi’nin Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir mağazada müşteri olarak bulunan, Fadwa Ali Zahra’ya ait bayan çantası içerisindeki cüzdanından bin 500 Euro, 500 Katar Riali ve 300 Dinar’ı çalmakla methaldar olduğunu belirtti.

Polis memuru Ömer Daşgın’ın, zanlı Marian Dragomi’nin 23 Kasım’da Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye geçmeye çalıştığı sırada tespit edilerek, yakalandığını kaydetti.

Bir kişinin daha arandığını belirten Daşgan, zanlının tahkikat amaçlı bir gün tutuklu kalmasını talep etti. Zanlının avukatı Özgü Özyiğit, tutukluluk talebine itiraz etmedi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının tahkikat amaçlı bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.