1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BU DA ONLARIN REKORU!
BU DA ONLARIN REKORU!

BU DA ONLARIN REKORU!

Apartmanın önündeki motosikleti çaldığı iddiasıyla tutuklanan 17 ve 18 yaşındaki 2 gencin benzer 53 olaya karıştığı öğrenildi

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, 21 Ağustos 2017 tarihinde, bir apartmanın önünde bulunan motosikleti sirkat eden 18 yaşındaki Halil Dural ile 17 yaşındaki S.D’nin, bir sürü benzer sabıkası olduğu ortaya çıktı. Zanlıların çıkarıldığı dünkü teminat duruşmasında, mahkemeye yeminli şahadet veren polis memuru, zanlı 1 Halil Dural’ın 20, zanlı 2 S.D’nin ise 33 tane benzer sabıkasının olduğunu aktardı. polis, rekor sayılacak oranda suç işleyen her iki zanlının da kısa bir süre önce Merkezi Cezaevi’nden tahliye olduğunu belirtti.

Soruşturma tamamlandı

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlıların 21 Ağustos 2017 tarihinde, Gazimağusa’da, bir apartmanın önünde bulunan ve Behçet Demirtaş’a ait olan motosikleti sirkat ettiğini söyledi. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Yücetürk, her iki zanlının da benzeri birçok sabıkasının olduğunu ve Merkezi Cezaevi’nden kısa süre önce tahliye olduklarını söyledi.     Yücetürk, zanlıların, serbest kalmaları halinde suç işlemeye devam edeceklerini ileri sürerek, mahkemeden, her iki zanlının da davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

İkisi de cezaevine gönderildi

Savcı Serhan Bundak’ın sorusu üzerine Yücetürk, zanlı 1 Halil Dural’ın 20, zanlı 2 S.D’nin ise 33 tane benzer sabıkasının olduğunu söyledi.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların, davaları görüşülünceye kadar ve her halükarda 2 ayı geçmeyen bir süre için hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum