1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BURNUNA KAFA ATTI
BURNUNA KAFA ATTI

BURNUNA KAFA ATTI

Burnuna kafa attı

A+A-

Maraş’taki trafik kazasında babasının fenalaştığını görerek çılgına dönen Ferhat Doğan, karşı aracın sürücüsü Yıltan Benli’yi darp etti

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Maraş bölgesinde, eski çorap fabrikası yakınlarında bulunan dörtyol kavşağı üzerinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada taraflar kavga etti.

Kazanın ardından çıkan kavga sonucu 2 kişi yaralanarak olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Polisten alınan bilgiye göre, kaza esnasında babasının kullanımında olan araçta yolcu olarak bulunan Ferhat Doğan, kazanın hemen ardından diğer aracın sürücüsü Yıltan Benli’nin burnuna kafası ile vurmak sureti ile ciddi şekilde darp etti.

Beklemeden kavşağa çıktı

Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 12.30 sıralarında Maraş Bölgesi’nde, eski çorap fabrikası yakınlarında bulunan dörtyol kavşağı üzerinde meydana geldi.

Yönetimindeki EG 596 plakalı araç ile dörtyol kavşağında sağdan gelen araçlara yol vermeksizin dikkatsiz bir şekilde yola çıkan sürücü Yıltan Benli, o esnada anayol üzerinde seyretmekte olan Mehmet Ali Doğan yönetimindeki DC 201 plakalı van aracın önünü tıkadı.

İkisi de hastaneye kaldırıldı

Çarpmanın etkisi ile DC 201 plakalı aracın sürücüsü 50 yaşındaki Mehmet Ali Doğan fenalık geçirdi. Durumu gören oğlu Ferhat Doğan, EG 596 plakalı aracın sürücüsü 50 yaşındaki Yıltan Benli’ye kafa atarak yaraladı.

Mehmet Ali Doğan ve Yıltan Benli olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre kaza sonrasında daha önceden anjiyo olan babasının fenalaştığını gören Ferhat Doğan, sinirlerine hakim olamayınca konu darp suçunu işledi. Olay sonrası Yıltan Benli’nin burnunda herhangi bir kırık tespit edilmezken, Doğan, polis tarafından gözaltına alındı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.