1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUZLA’YI ÜZEN KAZA
TUZLA’YI ÜZEN KAZA

TUZLA’YI ÜZEN KAZA

Evlerinin önündeki yoldan karşıya geçen 5 yaşındaki ..

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Tuzla’da, dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu 5 yaşındaki Sametcan Kızılkaya ciddi şekilde yaralandı. Evlerinin önünden karşıya geçmek için ani şekilde yola atılan ve o esnada yoldan geçmekte olan salon aracın altında kalan Sametcan Kızılkaya, kafa ve kol travması nedeni ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Polisten alınan bilgiye göre kaza, saat 20.00 sıralarında Tuzla’da, Levent apartmanları önünde meydana geldi.

Tuzla’dan Gazimağusa istikametine doğru yönetimindeki ER 773 plakalı aracı ile seyreden 48 yaşındaki sürücü Ahmet Özbay, yolun solundan sağına geçmek için ani şekilde yola fırlayan 5 yaşındaki Sametcan Kızılkaya’ya aracı ile çarptı.

Yaklaşık 2 metre savruldu

Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 2 metre savrularak asfalt yol içerisine düşen ve başını asfalta vuran minik Sametcan, olay yerine çağrılan ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne, ardından ise kafa ve kol travması nedeni ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hız kesici kasis şart

Yol üzerinde apartmaların olduğuna ve bölgede bir çok küçük çocuğun olduğunu belirten bölge sakinleri, araçların yoldan çok hızlı şekilde geçtiğini ve defalarca talep etmelerine rağmen yol üzerine hız kesici kasis konulmadığını dile getirerek, yetkililerden, yol üzerine acilen hız kesici kasis yerleştirmesini istedi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.