1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇALDIKLARI BULUNAMADI
ÇALDIKLARI BULUNAMADI

ÇALDIKLARI BULUNAMADI

Çaldıkları bulunamadı

A+A-

Paşaköy'de Paşam Market'e girip sigara ve içki sirkat eden Öner Yalçın’ın aleyhine, 7 gün daha tutukluluk emri alındı

Sedef BOŞNAK

Paşaköy'de Paşam Market'in penceresinden girip hırsızlık yaptıktan 79 gün sonra tutuklanan Öner Yalçın’ın aleyhine başlatılan polis soruşturması devam ediyor.

Öner Yalçın, dün, ek tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarıldı ve aleyhine tahkikat amaçlı 7 gün daha tutukluluk emri temin edildi.

İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Dörtyol Polis Karakolu'nda görevli meselenin tahkikat memuru Enis Özdemir’i tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık polis Enis Özdemir, zanlının, 31 Ocak 2017'de saat 02.17'de Paşaköy'e Hakkı Özer'in işletmeciliğini yaptığı Paşam Market’e hasar yapmaksızın açtığı pencereden girdiğini ve market içerisinden 6 karton sigara, 6 şişe rakı ve 1 şişe viski sirkat ettiğini anımsattı.

Harabe binada, olaydan 79 gün sonra tespit edilen zanlı aleyhine yürütülen soruşturmasını tüm çabalara rağmen tamamlayamadığını anlatan tanık polis, kayıp emareler olduğunu belirterek, mahkemeden süre istedi.

Huzurundaki şahadeti ve beyanları değerlendiren yargıç, tahkikatın selameti için, zanlının 7 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.