1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CEP TELEFONU GÖRÜŞMELERİ YAKALATTI!
CEP TELEFONU GÖRÜŞMELERİ YAKALATTI!

CEP TELEFONU GÖRÜŞMELERİ YAKALATTI!

17 gün sonra tutuklandı!

A+A-

Mehmet Cihan Çelik’i geçen ay 3 arkadaşıyla birlikte ciddi şekilde darp edip ortadan kaybolan Yılmaz Tip dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Devrim DEMİR

Retro Bar’da 29 Eylül tarihinde düzenlenen ve üç kişinin yaralandığını silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği öne sürülen Mehmet Cihan Çelik’i üç kişiyle birlikte darp ettiği iddia edilen Yılmaz Tip, 17 gün sonra polise giderek teslim oldu.

Daha önce Retro Bar’da güvenlik görevlisi olarak çalışan ancak olaylardan sonra işten çıkarılan Tip, “Soygun, ciddi darp, vahim zarar ve ağır yaralama” suçlarından dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Cep telefonu görüşmeleri yakalattı

Duruşmada zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep eden polis, 22 Ağustos tarihinde zanlı Tip’in beraberindeki 3 kişiyle birlikte Mehmet Cihan Çelik’i ciddi şekilde darp edip, çenesinin ve sol el parmağının kırılmasına neden olduğunu ifade etti.

Polis, zanlının Çelik’e ait telefonu da gasp ettiğini açıkladı.

Ağır yaralanan Çelik’in özel hastanede tedavi gördüğünü kaydeden polis, 17 gündür aranan zanlının önceki gün tespit edildiğini ifade etti. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, zanlının telefon görüşmelerinden tespit edilen 10 kişiden ifade alacaklarını kaydeden polis, olayla ilgili 3 kişinin de arandığını aktardı. Polis, müşteki konumunda bulunan Çelik’in ise başka bir olaydan dolayı şuanda aranan şahıs olduğunu belirtti. Alınacak ifadeler olduğunu, Çelik’in cep telefonunun henüz bulunmadığını kaydeden polis, soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme talebi kabul ederken, zanlının avukatı müvekkilinin kendi isteği ile polise teslim olduğunu ve suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Havadis

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.