1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. CİNAYET OLAYIDA SON GELİŞMELER!
CİNAYET OLAYIDA SON GELİŞMELER!

CİNAYET OLAYIDA SON GELİŞMELER!

Sebebi... Otopsi... Ailesi...

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) vahşet... İç mimarlık öğrencisi Tevfik Utku Polat (20), “kız meselesi”nden dolayı tartıştığı iddia edilen oda arkadaşı Tevfik Uzunoluk’u (19) boğazından bıçaklayarak öldürdü. Mahkemeye çıkarılan katil zanlısı tutuklandı.

Tevfik Utku Polat ve Tevfik Uzunoluk, bu yıl kayıt oldukları üniversitede aynı bölümde okuyordu. İki genç, üniversite kampusü içindeki özel bir öğrenci yurdunda aynı odayı paylaşıyordu.

İddiaya göre; Polat, dün akşam ‘kız meselesi’ yüzünden Uzunoluk ile tartıştı. Münakaşanın ardından, Uzunoluk uyumak için yatağına geçti.

Katil zanlısı Polat, yatağında uyumakta olan arkadaşını boğazından ve vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Polat, polise teslim oldu.

CİNAYET 31 SANTİMLİK BIÇAKLA İŞLENDİ

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen zanlı, bugün Gazimağusa'da mahkemeye çıkarıldı. Soruşturmayı yürüten Gazimağusa polisi, cinayetin gece yarısı 00.10’da işlendiğini ve zanlı Polat’ın 31 santim uzunluğunda bıçakla arkadaşını öldürdüğünü, ardından teslim olarak gönüllü ifade verdiğini açıkladı.

Hakim Banu Soyer de Polat’ın, soruşturmanın devam etmesi nedeniyle üç gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi. Katil zanlısı Polat, Perşembe günü yeniden mahkemeye çıkacak.

OTOPSİNİN ARDINDAN AİLEYE TESLİM EDİLECEK

Ölüm haberi, Tevfik Uzunoluk'un Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan ailesini yasa boğdu. Uzunoluk’un cenazesi, otopsi yapılmasının ardından Nazilli’den gelen ailesine teslim edilecek.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.