1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÇOCUK ZANLILAR 3 OLDU!
ÇOCUK ZANLILAR 3 OLDU!

ÇOCUK ZANLILAR 3 OLDU!

Çocuk zanlılar 3 oldu!

A+A-

Alsancak’taki Starling ve Lemar isimli süpermarketlerde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili 15 yaşlarında iki çocuğun ardından, 17 yaşındaki bir çocuk daha tutuklandı

Emine UYSAL

Alsancak’ta faaliyet gösteren Starling ve Lemar Süpermarket’te meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili 15 yaşlarında iki çocuğun ardından polis tarafından aranan 17 yaşındaki çocuk da tespit edilerek tutuklandı.

22 Eylül’de çocuklar tarafından girilen iki süpermarketten 852 TL değerinde 40 paket farklı markalarda sigara, bin 300 TL değerinde dijital kamera, oyun makinesi, iki adet cep telefonu çalınmıştı. İşyerlerinin kapı camları kırılarak, hasar yapılmıştı.

“Dükkan açma” , “Sirkat” ve “Kasti hasar” suçlamalarıyla gözaltına alınan zanlı A.Ç, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Hazal Aksun’un huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Doğa Tokay, tanık olarak, Lapta Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Oktay Güldaş’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Güldaş, 22 Eylül’de Starling ve Lemar isimli iki süpermarkette meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili 15 yaşlarında D.B ve Y.H adında iki erkek çocuğun tutuklandığını anımsattı.

Polis memuru Oktay Güldaş, aranan şahıs ilan edilen 17 yaşındaki A.Ç’nin 23 Eylül’de tespit edilerek tutuklandığını ve bazı emarelerin zanlının tasarrufunda tespit edildiğini belirtti.

Aranan emareler, alınması gereken ifadeler olduğunu söyleyen Güldaş, zanlının tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede söz hakkı verilen çocuk zanlı, herhangi bir şey söylemedi. Yargıç Hazal Aksun, zanlının tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.