1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYOR!
HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYOR!

HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYOR!

Hiçbir şey hatırlamıyor!

A+A-

Alsancak’taki bir eğlence mekanında fenalaşan 26 yaşındaki Can Tekin Yılmaz’ın çantasında az miktarda uyuşturucu madde bulundu; aynı gün taburcu olan Yılmaz, mahkemeye çıkarılarak, tutuklandı. Can Tekin Yılmaz, mahkeme avlusunda, “Fenalaştığımda yalnız mıydım?” diye sorarak, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Polise ifade veren Yılmaz, konu maddeyi Girne’de bir şahıstan 400 TL karşılığında aldığını belirtti.

Emine  UYSAL

Alsancak’taki bir eğlence mekanında fenalaşan 26 yaşındaki Can Tekin Yılmaz’ın, polise teslim edilen çantasında az miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Dün saat 03.30’ta eğlence mekanında fenalaşan Can Tekin Yılmaz, Girne Akçiçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Alkollü olduğu iddia edilen Yılmaz’ın, ileri tetkik için kan örneği alındı. Aynı gün taburcu olan Yılmaz, dün Girne’de nöbetçi mahkemeye çıkarılarak, tutuklandı.

Can Tekin Yılmaz, mahkeme avlusunda, “Fenalaştığımda yalnız mıydım?” diye sorarak, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

“Kanunsuz uyuşturucu madde (hintkeneviri) alma ve tasarrufu” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı Can Tekin Yılmaz, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Hazal Aksun’un huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Doğa Tokay, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis çavuşu Barış Duman’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Duman, Can Tekin Yılmaz’ın 24 Eylül’de saat 03.30’da Alsancak’taki bir eğlence mekanında fenalaşarak, Girne Akçiçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını belirtti.

Duman, Yılmaz’ın eğlence mekanında kalan çantasının polise teslim edildiğini ve zanlının çantasında naylona sarılı yarım gram hintkeneviri olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Polis çavuşu Barış Duman, zanlının kullanımındaki araçta yapılan aramada ise üzerinde hintkeneviri kalıntısı olduğuna inanılan metal öğütücü bulunduğunu belirtti.

Zanlının aynı gün taburcu olduğunu söyleyen Duman, verdiği gönüllü ifadesinde konu maddeyi 23 Eylül’de Girne’de bir şahıstan 400 TL karşılığında itiraf ettiğini kaydetti.

Duman, aranan bir şahıs olduğunu, uyuşturucunun analize, naylon parçasının parmak izi incelemesine gönderileceğini ve alınması gereken ifadeler bulunduğunu anlatarak, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlının avukatı tutukluluk talebine itiraz etmedi.

Yargıç Hazal Aksun, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.