1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'ÇOK PİŞMANIZ!'
'ÇOK PİŞMANIZ!'

'ÇOK PİŞMANIZ!'

“Asla tekrar yapmayacağız”

A+A-

Lefkoşa'da bir mağazaya müşteri olarak girerek, çeşitli kadın ve çocuk giysilerinin alarmlarını söküp, daha sonra çantasına atarak kaçan 2 kişi tutuklandı

Ceren ÖZBİL

Lefkoşa'da LC Waikiki adlı mağazaya müşteri olarak giren Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana adlı iki kadın, çeşitli çocuk ve kadın kıyafetlerini alarak üzerlerindeki alarm taglarını kırıp hasara uğrattı ve kıyafetleri çantalara koyup kasaya ödeme yapmadan mağazadan ayrıldı.

Olayın polise bildirilmesinin ardından her ikisi de tutuklandı. Hırsızlık ve kasti hasar suçlamalarıyla tutuklanan Sevgi Dönmez ve Dilek Mevlana dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi yargısı huzuruna çıkarıldı. Mahkeme zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yarıcı Çiğdem Güzeller huzurunda görüşülen davada iddia makamı adına hazır bulunan Meryem Beşoğlu tanık olarak polis çavuşu Hüseyin Ergüleç'i dinletti.

“Asla tekrar yapmayacağız”

Her iki zanlı da mahkemeye suçlarını kabul edip çok pişman olduklarını söyledi. Dönmez 10 aylık bir bebeği olduğunu belirterek, "Çok pişmanım. Bir kere daha aynı suçu asla tekrarlamam" derken, Mevlana da "2 çocuğum var. Onlara kavuşmak istiyorum" dedi.

2 gün tutuklu kalmaları talep edildi

Tanık polis çavuşu Ergüleç, mahkemede verdiği yeminli şahadette, zanlıların 25 Şubat 2017 tarihinde LC Waikiki adlı mağazaya müşteri olarak girdiklerini, çocuk ve kadın kıyafetlerini alarak, üzerlerindeki alarm taglarını kırarak daha sonra da çaldığını anlattı.

Zanlıların 4 Mart tarihinde tutuklandığını ifade eden Ergüleç, soruşturmanın yeni başladığına işaret ederek 2 gün tutukluk talep etti.

Mahkeme zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.