1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DEMOKRAT PARTİ KADIN ÖRGÜTÜ ANNELER GÜNÜ MESAJI
DEMOKRAT PARTİ KADIN ÖRGÜTÜ ANNELER GÜNÜ MESAJI

DEMOKRAT PARTİ KADIN ÖRGÜTÜ ANNELER GÜNÜ MESAJI

Demokrat Parti Kadın Örgütü, toplumun bütün sorunlarını yaşayan ve annelik yükümlülüğünün ağırlığını da kaldırmaya çalışan annelerin de sorunlarına sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu belirtti.

A+A-

Demokrat Parti Kadın Örgütü,  toplumun bütün sorunlarını yaşayan ve annelik yükümlülüğünün ağırlığını da kaldırmaya çalışan annelerin de sorunlarına sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu belirtti.

Demokrat Parti Kadın Örgütü yayınladığı Anneler Günü mesajında, “Hayatlarımızın kaynağı, bize sadece can veren değil, sevgiyi, fedakarlığı, merhameti ve de doğruyu öğreten, elimizden tutup yürüten  tüm Annelerin Anneler Gününü kutlar, ellerini saygı ile öperiz” dedi.

Açıklamada, annelere yılda bir defa değil; her gün saygı gösterilmesi, aranması ve ilgi gösterilmesi gerektiğine inandığı belirtildi.

Hz. Muhammed’in, “Cennet Annelerin ayaklarının altındadır” hadisini hatırlatan DP Kadın Örgütü, bütün insanlığa can veren annelerin, hangi dinden, ulusdan, sosyal çevreden, meslekten ve bölgeden olursa olsun, saygı ve hürmet görmeye, çocuklarıyla birlikte daha iyi bir geleceğe hakları olduğunu söyledi.

Örgüt, annelerin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik sorunlara çözüm bulmak, toplumun sorunlarının tamamına çözüm bulmakla eşdeğer olduğunu ifede ederek, “ Annelerin yüzünü güldüremeyen bir düzen bizim için katlanılması zor bir düzendir. Hayatımızı ve Annelerimizin hayatını değiştirmek bizim elimizdedir” dedi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.