1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Digitürk Üyesiysen Mezarda da Rahat Yok
Digitürk Üyesiysen Mezarda da Rahat Yok

Digitürk Üyesiysen Mezarda da Rahat Yok

Girmenin kolay, çıkmanın ise neredeyse imkânsız olduğu Digiturk'te yurttaş haksız yere talep edilen ücret nedeniyle isyanda.

A+A-

Girmenin kolay, çıkmanın ise neredeyse imkânsız olduğu Digiturk, abone vefat etse bile taahhüt süresi dolmadan iptal işlemi yapmıyor. Yurttaş haksız yere talep edilen ücret nedeniyle isyanda.

Geçen haziran ayında Katarlılara satılan Digiturk şikâyetleri kaldığı yerden devam ediyor. Her ay farklı fiyatlarla gelen faturalar, bilinçsiz kampanyalar, duyarsız müşteri hizmetleri ve tecrübesiz servis elemanı gibi alışılmış şikâyetlere vefat eden abonelere ceza kesilmesi de eklendi.

Yaşamını yitiren Digiturk aboneleri için yapılan iptal başvurularının kabul edilmediği belirtilirken buna sebep olarak kontratın devam ettiği öne sürülüyor.

Yayın kuruluşu tarafından bu yönde yapılması gereken iptal için sözleşmede istenen paranın tümü talep ediliyor. Kanalın haksız yere para talep ettiğini belirten mağdurlar bu yönde yapılan uygulamanın acilen durdurulması gerektiğine dikkat çekiyor. Sikayetvar.com’a gönderilen şikayetlerden bazıları şöyle:

350 lira ekstra ödeme

Erhan T: Digiturk firmasını az önce aradım ve görüşmede abonenin vefat ettiğini ve aboneliğin iptalini istedim ancak taahhüt süresi dolmadığı için 350 TL ceza ödenmesi gerektiğini söyledi. Ben de bunun haksızlık olduğunu, iptal işlemi olmazsa hakkımı arayacağımı belirttim.

Laubali temsilci

Yiğit K: Dedemin evinde kullanılmakta olunan Digiturk üyeliğini dedemin vefatından sonra kapattık. Kapatma işleminden sonra Digiturk’e ait olan uydu alıcısı ve HDMİ kabloyu iade için gittiğimizde Maltepe Altayçeşme mahallesinde bulunan Digiturk bayisi bize HDMİ kablonun iadesine gerek yoktur diyerek sadece uydu cihazının iadesini yapmıştır.

Aradan geçen 5 ayın sonunda telefonumuza gelen mesajda icra takibi başlatılacaktır uyarısı aldık.

Müşteri hizmetlerini aradığımda gayet laubali olan temsilci HDMİ kablo ücretinin 10 TL olduğunu ve daha ileri boyutları gitmemesi için en yakın yerden ödeyin diyerek yönlendirme yaptı. Kendisine durumu izah etmeme rağmen ödeme olması gerektiğini söyledi.

Dedemden sonra o adreste bile oturmuyoruz, kapanmış iadesi yapılmış, abonelik için 5 ay ne ödemesidir bu. İptali için acil dönüş ve işlem talep ediyorum

Demet Yalçın/Cumhuriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.