1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DİKER DAVASINDA KARAR GÜNÜ
DİKER DAVASINDA KARAR GÜNÜ

DİKER DAVASINDA KARAR GÜNÜ

Oğlu Mustafa Diker’e tecavüz ettikten sonra kimseye söylememesi için öldürdüğü iddiasıyla Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık Erol Diker davasında ara karar bugün belli olacak.

A+A-

Ağır ceza heyeti, Sanık Diker aleyhine getirilen suçlamalardan biri olan tecavüz davasının kararını bugün açıklayacak.Sanık Erol Diker, polis sorgusu altında olduğu 13-17 Nisan tarihleri arasında tecavüzü itiraf etmiş ancak yargı aşamasında tüm iddiaları ret etmişti.
 

TECAVÜZ KARARI BUGÜN: Lefkoşa-Haspolat’ta meydana gelen çocuk cinayetinde ara karar bugün verilecek. Kendisi ile yaşamaya başladıktan 2 ay sonra öz oğlu Mustafa Diker’e tecavüz ettiği ve kimseye anlatmaması için döve döve öldürdüğü iddia edilen sanık Diker aleyhine getirilen suçlamalardan biri olan tecavüz davasının kararı verilecek. Ağır ceza heyeti, tecavüz davası ile ilgili kararını bugün açıklayacak. Sanığın yargılandığı diğer suçlar; cinayet, darp ve diğer yan suçların kararı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.


Sanık Erol Diker, polis sorgusu altında olduğu 13-17 Nisan tarihleri arasında tecavüzü itiraf etmiş ancak yargı aşamasında tüm iddiaları ret etmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.