1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİSKODAN ÇIKARIP TEKME TOKAT DÖVDÜLER!
DİSKODAN ÇIKARIP TEKME TOKAT DÖVDÜLER!

DİSKODAN ÇIKARIP TEKME TOKAT DÖVDÜLER!

Suç ortakları aranıyor!

A+A-

Murat İlker Kuşer ve Fevzi Kara’yı eğlendikleri diskodan dışarıya çağırarak tekme tokat döven Bayram Eroğlu, kamera görüntülerine takıldı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da geçtiğimiz Cuma gecesi, bir diskonun önünde, Murat İlker Kuşer ve Fevzi Kara’yı, beraberindeki şahıslarla darp eden Bayram Eroğlu, diskonun güvenlik kamerası incelemesi sonucu tespit edilerek yakalandı. Zanlı dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlının 2 Haziran 2017 tarihinde, şu anda aranmakta olan şahıslarla beraber, Gazimağusa’da bir diskoya giderek, müştekiler Murat İlker Kuşer ve Fevzi Kara’yı konuşmak bahanesi diskonun dışına çıkardıklarını ve adı edilenleri ciddi şekilde darp ettiklerini söyledi.

Zanlının, diskonun güvenlik kamera kaydı incelemesinin ardından belirlendiğini ve tespit edilerek gözaltına alındığını belirten Yücetürk, mesele kapsamında aranmakta olan şahısların olduğunu ifade etti ve mahkemeden süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturma maksatlı zanlının 1 gün süre polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.