1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOĞUŞ DERYA, ÖZGÜRGÜN'Ü YİNE "DELİKANLILIK"TAN VURDU
DOĞUŞ DERYA, ÖZGÜRGÜN'Ü YİNE "DELİKANLILIK"TAN VURDU

DOĞUŞ DERYA, ÖZGÜRGÜN'Ü YİNE "DELİKANLILIK"TAN VURDU

Doğuş Derya, Özgürgün'ü yine "delikanlılık"tan vurdu

A+A-

Geçmişte Meclis oturumunda UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile yaşadığı gerginliğin sonucunda Özgürgün’ün üzerine yürüyerek hakaret etmesi üzerine "Ne delikanlısınız yahu böyle" diye tepki veren CTP Milletvekili Doğuş Derya, UBP Başkanını yine ‘delikanlılık’ üzerinden vurdu. UBP Parti Meclisi’nin dün aldığı kararları eleştiren Doğuş Derya “Sen hiç bir öneri üretme, halkın geleceğini tek bir imzayla özel şirketlere sunmaya hazır ol. Ne delikanlılık!” ifadelerini kullandı.

CTP Milletvekili Doğuş Derya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada dün gerçekleşen UBP Parti Meclisi sonrasında Parti Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün açıklamalarını eleştirdi.

Su konusunda ortaya çıkan krizi çözmesi için Başbakan Ömer Kalyoncu’ya Çarşamba gününe kadar süre tanıyan UBP’yi hiçbir öneri üretmemek ve Devlet’in her türlü ekonomik ve siyasi hakkını başka bir devlete devretmeye hazır olmakla suçlayan Derya, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ü geçmişte de yaptığı gibi ‘delikanlılık’ ifadesi ile eleştirdi.

Geçmişte Meclis oturumunda UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile yaşadığı gerginliğin sonucunda Özgürgün’ün üzerine yürüyerek hakaret etmesi üzerine "Ne delikanlısınız yahu böyle" diye tepki veren CTP Milletvekili Doğuş Derya, bu kez de “’egemenlik’ kelimesi dilinden hiç düşmesin ama kendi devletinin her türlü ekonomik ve siyasi hakkını bir başka devlete devretmeye dünden razı ol. Sonra da çıkıp "mühlet" ver. Ne delikanlılık gerçekten! Alkış” ifadelerini kullandı.

Derya’nın paylaşımı şöyle:

“Sen hiç bir öneri üretme, halkın geleceğini tek bir imzayla özel şirketlere sunmaya hazır ol, "egemenlik" kelimesi dilinden hiç düşmesin ama kendi devletinin her türlü ekonomik ve siyasi hakkını bir başka devlete devretmeye dünden razı ol, sonra da çıkıp "mühlet" ver. Ne deliganlılık gerçekten! Alkış”

Kıbrıs Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.