1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOKTORU GÖRÜNCE SELFİE YAPTI
DOKTORU GÖRÜNCE SELFİE YAPTI

DOKTORU GÖRÜNCE SELFİE YAPTI

Doktoru görünce selfie yaptı

A+A-

Dikkatsiz sürücünün çarpması sonucunda motorun üzerinden yere düşen Abdullah Erbay, canından çok cep telefonuyla uğraştı

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da ölüm kavşağı olarak da nitelendirilen hastane yolunda dün öğle saatlerinde, bir motosiklet ile bir aracın çarpışması sonucu bir kişi hafif yaralandı.

Dikkatsiz sürücünün çarpması sonucunda motorun üzerinden yere düşen Abdullah Erbay isimli gencin, canından çok cep telefonuyla uğraşması ise herkesi güldürdü.
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 13.00 sıralarında eski Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde, hastane yolu kavşağından meydana geldi.

 

Gazimağusa’dan Lefkoşa istikametine doğru yönetimindeki LE 642 plakalı aracı ile seyreden Ayşen Kumsal isimli sürücü, dikkatsiz bir şekilde hastane yoluna doğru dönüşe geçtiği esnada, karşı istikametten gelmekte olan Abdullah Erbay yönetimindeki NS 235 plakalı motosikletin önünü tıkadı.

İlk müdahale şans eseri bölgede bulunan doktordan
Kaza sonucu motosiklet sürücüsü 34 yaşındaki Abdullah Erbay, hafif şekilde yaralanarak olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Erbay’a ilk müdahaleyi kavşak üzerinde bulunan markette o esnada alışveriş yapmakta olan Dr. Umut Altunç tarafından yapıldı. Hastane yetkililerinden yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.