1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DP-UG KADIN VE GENÇLİK ÖRGÜTLERİ'NDEN BABALAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
DP-UG KADIN VE GENÇLİK ÖRGÜTLERİ'NDEN BABALAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

DP-UG KADIN VE GENÇLİK ÖRGÜTLERİ'NDEN BABALAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Kadın Örgütü ve Gençlik Örgütü Babalar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenliyor.

A+A-

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, program çerçevesinde DP-UG Kadın Örgütü, Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, Lefke ve İskele İlçe Kadın Örgütleri yarın hastaneleri ziyaret ederek, tedavi gören babalara hediyeler verecek ve babalar gününü kutlayacak.

DP-UG Lefkoşa İlçe Kadın Örgütü saat 11.00’de Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ni, Gazimağusa ve İskele İlçe Kadın Örgütü saat 11.00’de Gazimağusa Devlet Hastanesi’ni, Girne İlçe Kadın Örgütü saat 11.00’de Akçiçek Hastanesi’ni ve Güzelyurt – Lefke İlçe Kadın Örgütleri saat 11.00’de Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret edecek.

Ayrıca, DP-UG Gençlik Örgütü saat 15.00’de Lefkoşa Atatürk Büstüne, saat 15.30’da Kıbrıs Türk Halkının Özgürlük Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün Anıttepe’deki kabrine, saat 16.00’da ise Kadın Örgütü ile birlikte KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ın Cumhuriyet Parkı’nda yer alan kabrini ziyaret ederek çelenk bırakacak.

Kadın Örgütü ve Gençlik Örgütü birlikte kurucu Cumhurbaşkanı merhum Denktaş’ın kabrinde basın açıklaması da yapacak.

 

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.