1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DURMADAN YOLA ÇIKTI
DURMADAN YOLA ÇIKTI

DURMADAN YOLA ÇIKTI

Durmadan yola çıktı

A+A-

Turunçlu Kavşağında iki araç çarpıştı, 24 yaşındaki sürücü Cansu Üçokka yaralandı

Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa-Gazimağusa Anayolunda, Turunçlu Kavşağı üzerinde dün akşam saatlerinde bir anlık dikkatsizlik sonucu iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Cansu Üçokka isimli sürücü yaralandı. Kavşak üzerinde bulunan hız tespit kamerasının ise geçtiğimiz Mayıs ayından beri çalışmadığı iddia edildi.


Polisten alınan bilgiye göre kaza dün akşam saat 19.30 sıralarında yönetimindeki FJ 044 plakalı aracı ile Turunçlu köyünden Kurudere istikametine doğru seyreden 24 yaşındaki sürücü Cansu Üçokka,  yolu kontrol etmeden kavşağa çıktı.


Bu esnada Lefkoşa’dan Gazimağusa istikametine seyretmekte olan 40 yaşındaki Ebru Barlas Kutsi yönetimindeki JM 518 plakalı aracın önünü tıkadı

.
Kaza sonucu yol kenarına savrulan araçlar hurdaya dönerken, FJ 044 plakalı aracın sürücüsü Cansu Üçokka yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Hız tespit kamerası çalışmıyor…
Öte yandan her gün yüzlerce aracın kullandığı yolda bulunan hız tespit kamerasının geçen mayıs ayından bu yana çalışmadığı iddia edildi. Kaza esnasında bölgede bulunan bir sürücü, “Anayol üzerindeki hız tespit kamerası geçen mayıs ayından bu yana çalışmıyor. Kimse de buna önlem almıyor. Kameranın çalışmadığını bilen sürücüler de bu yolda yavaşlamıyor ve birçok kaza meydana geliyor” dedi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.