1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRENCİ KAVGASINDA KAN AKTI
ÖĞRENCİ KAVGASINDA KAN AKTI

ÖĞRENCİ KAVGASINDA KAN AKTI

Öğrenci kavgasında kan aktı

A+A-

Alkollü öğrenciler Haspolat’ta dehşet saçtı. Sözlü tartışma kavgaya dönüştü, kan aktı. Polis kavgaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı, birçok kişi ise hala aranıyor
 

Nadire BAHADİ
Haspolat’ta faaliyet gösteren bir barda dün gece alkollü üniversite öğrencileri arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. İki taraf olan öğrenciler arasında çıkan kavgada kan aktı. Bazı öğrencilerin hastanelik olduğu öğrenilen kavgada, işletmeye ait camlar da hasara uğratıldı. Polis kavgaya karıştığını tespit ettiği öğrencilerden Bornvel Kephas, Kasonda Chita ve Hamza Habba’yı tutukladı. Libya, Zambia ve Zimbabwe uyruklu oldukları tespit edilen zanlılar dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Zanlılar hakkında 2 günlük tutukluluk süresi temin edilirken, polis kavgaya karışan diğer yabancı uyruklu üniversite öğrencilerinin peşinde.
3’ü tutuklandı aranan şahıslar var
Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Namık Özkan mahkemede verdiği ifadesinde, 22 Ekim saat 02:00 sıralarında Haspolat’ta faaliyet gösteren Picobella Bar isimli işletmede çıkan sözlü tartışmanın kavgaya döndüğünü ve 129 miligram alkol tesiri altında olan zanlı Bornvel Kephas ve 156 miligram alkol tesiri altındaki zanlı Kasonda Chita’nın bir taraf olup ilk anda tespit edilip aranan 3 şahıs ile birlikte zanlı Hamza Habba’nın elleri ve ayakları ile birbirlerine vurarak kavga ve rahatsızlık suçu işlediklerini açıkladı. Her iki gruptan da kavgaya karıştığı düşünülen başka şahısların da olabileceğinis ifade eden Özkan, soruşturmanın yeni başladığını ve kamera görüntülerinin incelenmesi gerektiğini açıkladı. Ayrıca çıkan kavgada işletmeye ait camların zanlı Kasonda Chita tarafından kırılarak kasti hasara uğratıldığını ifade eden Namık, alınması gereken ifadelerin olduğunu belirterek, ifadelerin sonucunda yeni zanlıların tespit edilmesinin muhtemel olduğunu kaydetti. Kavga sonucu 1 şahsın başından yaralanarak hastaneye gidip tedavi olduğunun öğrenildiğini belirten Özkan, yürütülen soruşturmanın selameti açısından zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Tutuklu kalacaklar
Mahkeme aktarılan ifade ve beyanları değerlendirerek olayın ciddiyetine dikkat çekti. Zanlıların serbest kalması halinde yürütülen soruşturmanın olumsuz etkileneceğini belirten Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.