1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EMARELER EVİNDE BULUNDU!
EMARELER EVİNDE BULUNDU!

EMARELER EVİNDE BULUNDU!

Yurtdışına çıkışı yasaklandı!

A+A-

Lefkoşa’da, bir öğrenci yurdundan, laptop ve LCD televizyonu çalan kişi tespit edildi

Emine UYSAL

Lefkoşa’da, bir öğrenci yurdundan, toplam 2 bin 200 TL değerindeki laptop ve LCD televizyonu çalan kişi tespit edildi.

“İkametgahtan hırsızlık” suçlamasıyla gözaltına alınan Mohamed Adulhafid Elmoktar, dün, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memuru Ali Gencer’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Gencer, zanlının, 15-16 Nisan 2017 tarihleri arasında, 21.00-00.20 saatleri arasında, Lefkoşa’daki bir öğrenci yurdunda, Hamit Güz’e ait yurt odasının ana giriş kapısına hasar vermeden açıp, bir adet bin 500 TL değerindeki Sony Marka laptop ile bir adet Toshiba marka 700 TL değerinde LCD televizyonu çalmaktan methaldar olduğunu belirtti.

Zanlının 18 Nisan’da Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandığını ve emarelerin, zanlının ikametgahında bulunduğuna vurgu yapan Gencer, tahkikatın tamamlandığını kaydetti.

Polis memuru Ali Gencer, Libya vatandaşı olan üniversite öğrencisi zanlının, davalarında hazır olabilmesi için mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı bir kefilin 15 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün ispat-ı vücutta bulunması karşılığında tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.