1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. " ENGELİMLE DEĞİL, YETENEĞİMLE VARIM"
" ENGELİMLE DEĞİL, YETENEĞİMLE VARIM"

" ENGELİMLE DEĞİL, YETENEĞİMLE VARIM"

" ENGELİMLE DEĞİL, YETENEĞİMLE VARIM"

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençler, Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi’nde “Engelimle Değil, Yeteneğimle Varım" sloganıyla gösteri düzenledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, CTP-BG Güzelyurt Milletvekilleri Mehmet Çağlar ve Armağan Candan da engelli gençlerin etkinliğine katıldı.

Merkez sorumlusu Gülay Efendi yaptığı konuşmada, engelli gençlerin bir yıl boyunca özveriyle çalışarak gösterilerine hazırlandığını ifade etti. Gençlerin gösteriler için çok istekli ve heyecanlı olduğunu belirten Efendi, kendilerine imkan tanınırsa tüm engellerin aşılabileceğini kaydetti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da konuşmasında,  Güneşköy 18 Yaş Üstü Merkezi’nde Engelsiz Çiçek Serası’nı  hayata geçirdiklerini söyleyerek, ilerleyen günlerde sebze yetiştiriciliği  başta olmak üzere farklı alanlarda  gençlerin üretim yapmasına katkı sağlayacaklarını ifade etti. Gençlerin yeteneklerini ortaya koyarak  üretime  katkıda bulunan, sosyalleşen bireyler  olması için Bakanlığın çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Gürpınar, geceye katkı koyan herkese teşekkür etti.

Gecede, engelsiz gençler, müzik ritm grubu dinletisi, tiyatro gösterisi, skeçler ve 80’li yıllar defilesi sunarak, izleyicilerden büyük alkış ve beğeni aldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.