1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EROINI ÇIĞNEYIP TÜKÜRDÜ
EROINI ÇIĞNEYIP TÜKÜRDÜ

EROINI ÇIĞNEYIP TÜKÜRDÜ

Eroini çiğneyip tükürdü

A+A-

Polisi görünce, koşarak kaçmaya başlayan İbrahim Özyüksel’in tasarrufunda eroin bulundu

Emine UYSAL
Lefkoşa’da önceki gün öğle saatlerinde polisi görünce koşarak kaçmaya çalışan 40 yaşındaki İbrahim Özyüksel’in tasarrufunda eroin bulundu.

 

İbrahim Özyüksel, koşarken üzerinde taşıdığı yarım gram ağırlığındaki eroin olduğuna inanılan maddeyi ağzına atıp çiğnedi, ardından da yere attı.
 

Özyüksel, gözaltına alınırken, üzerinde yapılan aramada yaklaşık yarım gram ağırlığında daha eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu ve emare olarak alındı.
“Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf” suçlamasıyla gözaltına alınan zanlı, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

 

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Halil

Dümenci’yi dinletti.
Mahkemede yeminli şahadet veren Dümenci, 24 Ekim’de saat 11.45’te narkotik ekibinin şüpheli gördüğü zanlıyı takibe aldığını ve zanlının koşarak kaçtığı esnada üzerinde taşıdığı yarım gram ağırlığındaki eroin olduğuna inanılan maddeyi ağzına atıp çiğnediğini, ardından da yere attığını anlattı.

 

Dümenci, yakalanarak gözaltına alınan zanlının üzerinde yapılan aramada siyah renk cüzdanının içinde yaklaşık yarım gram ağırlığında daha eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak, emare alındığını kaydetti.
 

Polis memuru Halil Dümenci, zanlının uyuşturucudan temin ettiğine inanılan 2 bin TL’nin de emare alındığını belirtip, ifade veren zanlının suçlarını kabul ettiğini anlattı.
 

Aranan şahıs ve kayıp olduğuna inanılan emareler olduğuna işaret eden Dümenci, zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti.
 

“Bağımlıyım, ilaçlarımı istiyorum”
Mahkemede söz alan İbrahim Özyüksel, “Param şahsi, kendi paramdır. Bağımlıyım ve ilaç kullanıyorum. Tedavi amaçlı haplar içiyorum. İlaçlarımı istiyorum” dedi.

 

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının tahkikat amaçlı üç gün tutuklu kalmasına emir verdi. Reynar, ayrıca zanlının ilaçlarının temin edilmesine direktif verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.