1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PIRGOT ILE İNANCI, IKI GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK
PIRGOT ILE İNANCI, IKI GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK

PIRGOT ILE İNANCI, IKI GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK

Pirgot ile İnancı, iki gün daha tutuklu kalacak

A+A-

Lefkoşa’da narkotik ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 6 gram kokain ile yakalanan Nejmi Pirgot ile Beyit İnancı’nın tutukluluğu uzatılırken, Kani Senan’ın suçsuz olduğu anlaşıldı

Emine UYSAL
Lefkoşa’da narkotik ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 6 gram kokain ile yakalanan Nejmi Pirgot ile Beyit İnancı’nın tutukluk süresi uzatılırken, Kani Senan’ın suçsuz olduğu anlaşılarak, serbest bırakıldı.

 

“Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Kokain) Alma, Verme ve Tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan Nejmi Pirgot (E-41) ve Beyit İnancı (E-25) dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada savcı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis çavuşu Erkan Karam’ı dinletti.

 

Mahkemede yeminli şahadet veren Karam, 21.10.2016 tarihinde, 18.30 sıralarında, Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi üzerinde oluşturulan bir polis ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, zanlı Nejmi Pirgot ile Beyit İnancı’nın FT 229 plakalı araçta tespit edildiklerini belirtti.
 

Polis çavuşu Erkan Karam, zanlıların huzurunda yapılan aramada aracın yanında iki gram kokain, zanlı Beyit İnancı’nın gösterimiyle yine aracın yanında naylona sarılı 4 gram kokain türü olduğuna inanılan uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını kaydetti.
Kani Senan’ın suçsuz olduğu anlaşılarak serbest bırakıldığını söyleyen Karam, tahkikatın çok yönlü devam ettiğini anlattı.

 

Karam, uyuşturucunun tam nevi ile tam miktarının belirlenebilmesinin yanı sıra, soruşturulacak şahıslar ve incelenecek kamera kayıtları olduğuna, zanlıların telefon görüşmelerinin incelenmesi gerektiğine değinip,  iki gün tutuklu kalmalarını talep etti.
Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlıların serbest kalması halinde tahkikatı olumsuz etkileyebileceğine bulgu yaparak, zanlıların iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.