1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EVİNİ BASARAK NE VARSA KIRDI DÖKTÜ
EVİNİ BASARAK NE VARSA KIRDI DÖKTÜ

EVİNİ BASARAK NE VARSA KIRDI DÖKTÜ

Evini basarak ne varsa kırdı döktü

A+A-

Boşanma aşamasında olduğu eşinin başka bir kadınla yaşamasını hazmedemeyen Ayça Fatma Kurt, öfkesine yenik düştü
 Devrim DEMİR

Ayrılma aşamasındaki eşinin başka bir kadınla aynı evde yaşamasını kabullenmeyen Ayça Fatma Kurt, eşinin evini bastı. Eşinin evine girip hem ona ait hem de birlikte yaşadığı kadına ait tüm kıyafetleri ve ayakkabıları bıçakla keserek kullanılmaz hale getiren Kurt, eşine ait pasaport ve kimliğini de çalarak evden ayrıldı.

Yapılan şikâyet üzerine önceki gün tutuklanan Kurt aleyhinde soruşturma tamamlanırken, teminat talebiyle dün Girne Kaza Mahkeme’sine çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğulları, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak serbest bırakılmasına emir verdi.

 Kıyafet ve ayakkabılarını parçaladı

Girne Adli Şube’de görevli polis Hüseyin Tosun, mahkemede verdiği ifadede, zanlının önceki gün “ev açma”, “İkametgâhtan sirkat” ve “Kasti hasar” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Hüseyin Tosun, zanlının 28 Eylül saat 09.30 sıralarında Girne’de Bedrettin Demirel Caddesi’ndeki bir evde yaşayan ayrılma aşamasında olduğu eşi Hüseyin Kurt’a ait evine giriş kapısını kırarak içeriye girdiğini söyledi.

Polis, zanlı Ayça Fatma Kurt’un eşi Hüseyin Kurt’a ait değeri 470 TL olan dört ayakkabıyı, 7 bin 390 TL değerindeki kıyafetleri, Kurt’un birlikte yaşadığı L.P isimli kadına ait 587 TL değerindeki kıyafetleri, 380 TL değerindeki 3 adet ayakkabıyı bıçakla kestiğini kaydetti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.