1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. FELLAHOĞLU, ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI VE MİMARLAR ODASI’NI KABUL ETTİ
FELLAHOĞLU, ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI VE MİMARLAR ODASI’NI KABUL ETTİ

FELLAHOĞLU, ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI VE MİMARLAR ODASI’NI KABUL ETTİ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu sırasıyla Çevre Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası heyetlerini kabul etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu sırasıyla Çevre Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası heyetlerini kabul etti.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerde her iki oda yöneticileri de Başkan Fellahoğlu’na üstlendiği zor görevde başarılar dilerken, Lefkoşa şehri için birer sivil toplum örgütü olarak işbirliğine hazır olduklarını belirttiler.

BEKTAŞ

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Nilden Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri LTB Başkanlığa seçilen Kadri Fellahoğlu’nu tebrik ederek üstlendikleri görevde başarılar dilediler.

Çevre konuları ve Lefkoşa ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Oda Başkanı Bektaş, belediye ile her türlü görüş, işbirliği, katkı ve proje geliştirmeye istekli olduklarını ve bu konularda LTB ile çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Bektaş, “Temennimiz 18/12 sayılı Çevre Yasası ile Belediyeler Yasası arasındaki uyuşmazlıkların giderilmesi ve her iki yasanın da birbiri ile uyumlaştırılmasıdır. Ülkesel Fiziki Plan ve Lefkoşa özelinde de neler yapılabileceğini konusunda fikir alışverişinde de bulunduk. Çok faydalı bir görüşme oldu. Başkana bir kez daha görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

ÖGE

Azmi Öge Başkanlığı’ndaki Mimarlar Odası heyeti de KTMMOB üyesi olan Kadri Fellahoğlu’nu çok zor durumda olan LTB’de ateşten gömleği giydiği için hem kutlayarak hayırlı olsun diledi.

Belediyenin içinde bulunduğu kötü durumdan eski günlerine hızla kavuşması için oda olarak projelerle destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Öge, oda ile belediyenin ortaklaştığı konularda fikir teatisinde bulunmak için başkanı ziyaret ettiklerini söyledi.

Öge “Hedef aynı olduğu için işbirliğinin daha kolay olacağını düşünüyoruz. Başkanla birkaç proje paylaştık. Yakında işbirliği içinde çalışmalara başlayacağız” dedi.

FELLAHOĞLU

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu da her iki odaya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ülkede saygın bir yere sahip her iki odanın belediye ile işbirliği yapmak istemesinin çok değerli olduğunu ifade etti.

Kendisine sunulan projelerden de çok mutlu olduğunu dile getiren Fellahoğlu, başkent Lefkoşa için güçlü örgütlerle  işbirliğine her zaman hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.