1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Galaxy Note 7'den ısrarla vazgeçemiyorlar!
Galaxy Note 7'den ısrarla vazgeçemiyorlar!

Galaxy Note 7'den ısrarla vazgeçemiyorlar!

Her ne kadar Galaxy Note 7'nin üretimi ve değişimi durdurulsa da, asıl büyük tehlike bundan sonra başlıyor.

A+A-

Samsung, firmaya büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Galaxy Note 7'den artık resmi olarak "vazgeçtiğini" duyursa da bazı Note 7 kullanıcıları cihazı kullanmayı bırakmayı düşünmüyor. Geçtiğimiz Salı günü Note 7'nin üretimini kalıcı olarak durdurduğunu doğrulayan Güney Koreli devin en yeni phablet modeli aşırı ısınma ve patlama hadiseleri yüzünden 2016'nın en iyi telefonlarından biri statüsündenSamsung'un "yüz karası" olmaya doğru çarpıcı bir değişime uğramıştı. Bütün bunlar ise sekiz hafta gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleşti.

ABD'deki bütün büyük GSM operatörleri tarafından da satışı ve değiştirilme süreci durdurulan telefon Samsung'un da uyarısıyla kullanıcılara onu acilen kapatıp devre dışı bırakmaktan başka bir çözüm yolu bırakmamıştı. Piyasaya sürüldüğü ilk dönemde beraberinde getirdiği etkileyici özellikler sayesinde büyük bir hayran kitlesi de oluşturan telefon öyle görünüyor ki bazı kullanıcılar için her şeye rağmen vazgeçilmez olmayı başardı.

İşte Galaxy Note 7'den hala vazgeçemeyenler

Note 7'ye duyulan bağlılıkta elbette Samsung'un yıllar içerisinde inşa ettiği güvenin de çok büyük bir payı var. Firmanın ayrıca Note kullanıcılarının da bir Samsung cihazına en çok bağlılık hisseden kullanıcılar olduğunu söylediğini de hatırlatalım.

Note 7'nin etkileyici özelliklerinin, yanma riskine galip geldiği kullanıcılardan birisi de New York'ta yaşayan Robinson Suarez. Galaxy Note 3'ün ardından Note 7 için üç yıl beklediğini belirten Suarez cihazın tasarımı ve özelliklerine aşık olduğunu, cihazı belki değiştirebileceğini ama pazardaki hiçbir diğer cihazın Note 7'yle karşılaştırılamayacağını söylüyor.

Joseph Jugos adlı bir diğer fan da S-Pen stylus'un getirdiği yeniliklerden kopamayan kullanıcılardan. Note 7'yi, "cebinde her zaman bir Surface Pro taşımaya" benzeten Jugos, bu cihaz sayesinde hareket halindeyken de resimleri düzeltebildiğini ve çizim yapabildiğini belirtiyor. Suarez gibi o da, Note 7 kadar iyi başka bir telefon olmadığı için cihazı değiştirmek istemiyor.

Mikey Martin adlı bir fan ise telefonun patlama olasılığının milyonda bir olduğunu söylüyor ve ekliyor: "En kötü ne olabilir ki? Pantolonumu mu yakacak? Evimi yakıp küle mi çevirecek?"

Tüm bu açıklamalar, aslında Galaxy Note 7 tehlikesinin uzunca bir süre devam edeceğini gösteriyor. Samsung bile telefonun üretiminden vazgeçmişken bazı kullanıcıların bu telefonları ceplerinde gezdirmeye devam edecek olmaları, yeni patlama haberlerine de beraberinde getirebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.