1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR

GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR

Gazimağusa Belediyesi, “Suriçi Canlandırma Projesi” kapsamında Fotoğraf Yarışması düzenliyor.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi, “Suriçi Canlandırma Projesi” kapsamında Fotoğraf Yarışması düzenliyor.

Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, suriçinin turizme yönelik altyapısının güçlendirilmesi ve turistlerin memnuniyet oranlarının artırılması hedefiyle yürütülen “Suriçi Canlandırma Projesi” kapsamında düzenlenecek fotoğraf yarışması, “Gazimağusa’nın Turizm Değerleri” temasıyla yapılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından finanse edilen, Çukurova Kalkınma ajansının teknik destek sağladığı ve Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı’nın açtığı “Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında gerçekleştirilen ve Gazimağusa Belediyesi tarafından yürütülen “Suriçi Canlandırma Projesi” 15 Haziran’da tamamlanacak.

Projede kapsamında Othello Parkı Düzenleme, Suriçi Esnafına Yönelik Eğitimler, Suriçi ve Bölge Halkı ile Anket Çalışması ile Malta İnceleme Gezisi yapıldı.

Bu arada “Gazimağusa’nın Turizm Değerleri” temalı yarışmaya katılmak isteyenlerin Gazimağusa Belediyesi’nin İnsan Kaynakları ve Eğitim Birimi’ne 2 Haziran tarihi, mesai bitimine kadar başvurmaları gerekiyor.

3 Haziran’da toplanacak jüri, dereceye giren yarışmacıları belirleyecek ve 5 Haziran’da sonuçlar duyurulacak. Yarışmada, 3. 500, 2. 750 ve 1. 1000 TL ödül alacak. Yarışmaya amatör ve profesyonel fotoğrafçılar katılabilecek.

Gazimağusa Belediyesi internet sitesi www.magusa.org adresinden katılım şartlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi alınabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.