1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GEZ’İN HAYATİ TEHLİKESİ YOK
GEZ’İN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

GEZ’İN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Soruşturma tamamlandı

A+A-

Dikkatsiz sürüş sonucu Ahmet Gez’in yaralanmasına neden olan 21 yaşındaki Hüsnü Mert Özdemir aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR

Ercan Havalimanı’nda önceki akşam aracı ile dikkatsiz bir şekilde geri geri giderken, yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan Ahmet Gez’e çarpan üniversite öğrencisi Hüsnü Mert Özdemir aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Çarpma sonucu Gez’in ayağında kırık meydana gelirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Özdemir, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının ülkede öğrenci statüsünde olduğuna dikkati çekerek davası görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak serbest bırakılmasına karar verdi.

gez.jpg

Soruşturma tamamlandı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ömer Can mahkemede verdiği ifadede zanlı Hüsnü Mert Özdemir’in önceki akşam Ercan Havalimanı’nda yönetimindeki 27 LB 900 plakalı aracı ile dikkatsiz bir şekilde geri geri giderken yaya olan Ahmet Gez’e çarptığını anlattı.

Polis memuru, çarpmanın etkisiyle Gez’in sol dizinde kırıklar meydana geldiğini ve ortopedi servisinde müşahede altına alındığını söyledi.

Can, zanlının ülkede öğrenci olarak bulunduğuna dikkati çekerek yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.