1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. GİRNE BELEDİYESİ “EL SANATLARI KURSLARI”
GİRNE BELEDİYESİ “EL SANATLARI KURSLARI”

GİRNE BELEDİYESİ “EL SANATLARI KURSLARI”

Girne Belediyesi, “El Sanatları Kursları” 1 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.

A+A-

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamada, “İçinizdeki Sanatçıyı Keşfedin” sloganı ile kadınları ve gençleri buluşturacağı belirtilen kursların, eğitmen Çelen Özkaynak tarafından verileceği kaydedildi.

Kurslarda verilecek eğitimlerin, takı tasarımı, ipek kozası, Lapta nakışı, güneş danteli (Yorgoz işi), kurdele nakışı, brezilya nakışı, ajur teknikleri, çin iğnesi, süryani işi ve daha birçok  alanda olacağı belirtildi.

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kıbrıs kültürüne sahip çıkmak ve sanatı hayatın her alanına yaymanın herkesin görevi olduğunu kaydetti.

Girne Belediyesi’nin sorumluluk bilinciyle, el sanatları kursları ile özgün eğitim kapsamında meslek edindirme, kadınları ve gençleri yaşamın her alanında görünür kılmak ve ekonomik alanlara katmak adına bir ilki daha gerçekleştirdiğini dile getirten Aygın, “Eğitim alanlarımızın genişliği her yaş ve her zevke uygun sanatı sizinle buluşturacaktır” dedi.

Açıklamada, El Sanatları kursları ile ilgilenen herkesin Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne başvurabileceği belirtildi.

 

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.