1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖKYÜZÜ BİLE ONLARA AĞLADI
GÖKYÜZÜ BİLE ONLARA AĞLADI

GÖKYÜZÜ BİLE ONLARA AĞLADI

Gökyüzü bile onlara ağladı

A+A-

Feci trafik kazasında hayatını kaybeden Denktaş Mutluel ve Sude Demirkıran son yolculuğuna uğurlandı

Melin DOBRAN
Değirmenlik-Girne dağ yolunda önceki sabah meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden minibüs şoförü 57 yaşındaki Denktaş Mutluel ve minibüste yolcu olarak bulunan 16 yaşındaki Sude Demirkıran, dün gözyaşları arasında uğurlandı. Acıların en büyüğünü yaşayan Sude’nin annesi, kızının tabutuna sarılarak “Ne olur kalk” diye haykırdı. Annenin feryatları, cenaze törenine katılan herkesin yüreğini dağladı. Demirkıran’ın babasının ise gözyaşları durmak bilmedi.

“Bu acının tarifi yok”
Yağmurlu bir hava olmasına rağmen Mutluel ve Demirkıran’ın cenaze törenine katılan çok sayıda seveni, “Bu acının tarifi yok. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Bizim içimize ateş düştü. Başkasının da canı yanmadan, yetkililer önlem alsın” dedi.
Mutluel ve Demirkıran’ın cenazeleri, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ülke genelinde büyük üzüntü yaratan olayda hayatını kaybeden diğer öğrenci İlayda Yeliz Öztürk’ün ise bugün Lefkoşa’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.