1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YARALILARIN SON DURUMU...
YARALILARIN SON DURUMU...

YARALILARIN SON DURUMU...

Yaralıların son durumu...

A+A-

Girne Değirmenlik dağ yolundaki kazada yaralananların durumunda gerileme yok, bazılarının durumu iyiye gidiyor. 15 yaşındaki Doğukan Hüryaşar ile 53 yaşındaki Ferah Mutluel ile ilgili kritik süreç devam ediyor

Girne-Değirmenlik dağ yolunda geçtiğimiz gün sabah meydana gelen trafik kazasında yaralananların durumunda gerileme olmadığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı’nın resmi internet adresinden yayınlanan açıklamaya göre, 15 yaşındaki Doğukan Hüryaşar ile 53 yaşındaki Ferah Mutluel ile ilgili kritik süreç devam ediyor.

Doğukan Hüryaşar’ın durumu kritik

İç organ yaralanması nedeniyle ameliyat edilen Türk Maarif Koleji öğrencisi 15 yaşındaki Doğukan Hüryaşar’ın kritik durumu devam ediyor. Doktorların tetkik ve kontrollerinin devam ettiği, kontrol tomografisi çekildiği bildirildi. Hastanın durumunda herhangi bir gerileme olmadığı kaydedildi.

Ferah Mutluel, tedaviye yanıt veriyor

Minibüs şoförünün eşi 53 yaşındaki Ferah Mutluel’in iç organ yaralanması nedeniyle ameliyat edildiği, hastanın durumunda herhangi bir gerileme söz konusu olmadığı belirtildi.

Mutluel’e yapılan ameliyattan sonra durumunda iyileşme görüldüğü, uygulanan tedaviye yanıt vermeye başlandığı ifade edildi.

Havva Kaymakamtorunları yoğun bakımdan çıkarılabilir

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencisi 17 yaşındaki Havva Kaymakamtorunları’nın da yoğun bakımda olduğu ancak bilincinin açık, komutlara da yanıt verdiği belirtildi.

Kaymakamtorunları’na çekilen tomografi sonucunda beyinde tespit edilen küçük kanama odağında büyüme olmadığı, kısa sürede yoğun bakımdan servise çıkarılmasının planlandığı açıklandı.

Sude Dermay, belindeki kırık nedeniyle ameliyat oldu

20 Temmuz Fen Lisesi öğrencileri 16 yaşındaki Sude Dermay’ın belinde tespit edilen kırıklar için ameliyata alındığı ve operasyonun başarılı geçtiği belirtildi. Dermay’ın çekilen kontrol tomografi sonucunda da durumunun iyi olduğunun görüldüğü kaydedildi.

Abdullah Korkmaz’ın durumu iyi

Sedat Semavi Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Abdullah Korkmaz’ın Plastik Cerrahi Servisi’nde durumunun iyiye doğru gittiği ifade edildi.

Senem Töre, Beyin Cerrahi Servisi’nde

16 yaşındaki Senem Töre’nin Beyin Cerrahi Servisi’nde olduğu ve durumunun iyiye doğru gittiği belirtildi.

Kamil Meşeli, bugün ameliyata alınabilir

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencisi 17 yaşındaki Kamil Meşeli’nin de ortopedi servisinde tedavi altında olduğu, bugün ameliyata alınmasının planlandığı kaydedildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.