1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNEŞLENİRKEN BASKINA UĞRADI!
GÜNEŞLENİRKEN BASKINA UĞRADI!

GÜNEŞLENİRKEN BASKINA UĞRADI!

4 bin lira ödedi!

A+A-

Silver Beach’te güneşlenirken narkotiğin baskınına uğrayan ve tasarrufunda 11 gram uyuşturucu bulunan Zanusi, kefaletle serbest kaldı

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da geçtiğimiz Pazar sabahı Silver Beach isimli plaja düzenlenen operasyonda tasarrufunda 11 gram “hintkeneviri” ile 100 miligram “kokain” türü uyuşturucu madde bulunan Khalid Zanusi, dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi anımsatan Narkotik Şube’de görevli polis memuru Nurettin Enginer, 23 Temmuz 2017 tarihinde, saat 01.00’da, Gazimağusa’da, Silver Beach isimli sahilde zanlı Khalid Zanusi’nin tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğu bilgisini aldıklarını söyledi.

Enginer, plaja gidildiğini ve zanlının tespit edildiğini, ardından ise üzerinde ve tasarrufunda bulunan siyah renk el çantası içerisinde arama yapıldığını anlattı. Enginer, siyah renk gözlük kılıfı içerisinde, 11 adet ayrı beyaz renk çizgili kağıtlara sarılmış yaklaşık 10 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu madde kalıntısı bulduklarını söyledi.

Yine konu çantadaki kahverengi para cüzdanı içerisinde 1 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulduklarını belirten Enginer, yine aynı yerde 100 miligram ağırlığında, “kokain” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdiklerini ifade etti.

Cüzdanında 3 bin lira çıkmıştı

Yine cüzdan içerisinde, uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 3 bin TL nakit paranın da bulunduğunu ve emare olarak alındığını anlatan Enginer, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlının, 4 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve haftada 3 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.