1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “HAMİLE EŞİM VE ÇOCUĞUMLA ÖLÜMDEN DÖNDÜK
“HAMİLE EŞİM VE ÇOCUĞUMLA ÖLÜMDEN DÖNDÜK

“HAMİLE EŞİM VE ÇOCUĞUMLA ÖLÜMDEN DÖNDÜK

“Hamile eşim ve çocuğumla ölümden döndük

A+A-

Lefkoşa-Mağusa anayolunda, salon aracıyla seyreden Kemal Fındık, taş yüklü kamyondan aracının çevresine düşen taşlar nedeniyle büyük tehlike atlattı

Emine UYSAL

Lefkoşa-Mağusa anayolunda, salon aracıyla seyreden Kemal Fındık, viraj üzerinde taş yüklü kamyondan aracının çevresine düşen taşlar nedeniyle büyük tehlike atlattı.

Hamile eşi ve oğlu da araçta olan Fındık, olaya isyan etti. Korku verici olayda, Fındık’ın aracının hakimiyetini koruyabilmesi felaketi önledi.

Kemal Fındık, dün sabah saat 11.00 sıralarında Demirhan istikametine giderken, tali yoldan anayola taş yüklü bir aracın çıktığını söyledi.

Fındık, “Viraj üzerinde sağ şeritte seyrediyordum. Solumda seyreden taş yüklü TIRdan, taş bloklar dökülmeye başladı. Allahtan süratli değildim, hemen yavaşladım ve durdum. Taşlar resmen yola saçıldı. Araçta hamile eşim ve oğlum da vardı. Ölümden döndük. Allah korudu. Çok korktuk. ‘Sadece plakam kırıldı’ deniyor. Biz canımızdan oluyorduk. TIRların bu şekilde, hiçbir güvenlik önlemi alınmadan yük taşıması kabul edilemez. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Demirhan Polis Karakolu, GT 668 plakalı Tır sürücüsü Ercan Nurdal’a, “Tehlikeli sürüş” suçundan dava getirdi.

Yola dökülen taşlar, kısa sürede temizlenerek, yol güvenli hale getirildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.