1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. HARMANCI, BURSA HALK OYUNLARI EKİBİNİ KABUL ETTİ
HARMANCI, BURSA HALK OYUNLARI EKİBİNİ KABUL ETTİ

HARMANCI, BURSA HALK OYUNLARI EKİBİNİ KABUL ETTİ

HARMANCI, BURSA HALK OYUNLARI EKİBİNİ KABUL ETTİ

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Gençlik Dairesi’nin düzenlediği 6. Cumhuriyet Halk Dansları Şöleni’ne katılmak amacıyla ülkede bulunan Bursa Namık Kemal Halk Oyunları Derneği Gençlik ve Spor Kulübü (NAKEM) ekibini kabul etti.

LTB’den yapılan açıklamada,  Harmancı kabulde, Bursa ile LTB’nin kardeş şehir olmasından dolayı NAKEM ekibinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Harmancı konuşmasında, LTB içindeki sıkıntıların aşılıp dışarıya bakılabilmesi için çalışmalarının sürdüğünü, bu anlamda Uluslararası Halk Dansları Festivali’ni de yeniden Lefkoşa’ya kazandırmak adına hazırlık yaptıklarını kaydetti.

“ÜLKELERİN TANITIMINDA FESTİVALLERİN ÖNEMİ BÜYÜK”

Festivallerin, ülkelerin tanıtılmasında ve nesilden nesile aktarılmasında büyük önem taşıdığını belirten Harmancı, bu anlamda LTB Kültür Sanat Komisyonu ile LTB Kültür Sanat Şubesi’nin güzel çalışmaları olduğunu belirtti.

NAKEM Başkanı Hüseyin Özkan’ın ise, Lefkoşa’da ve LTB’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek LTB Başkanı Mehmet Harmancı’yı Bursa’ya davet ettiği belirtildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.