1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HASAR ÖDENDİ TAMİR YAPILMADI
HASAR ÖDENDİ TAMİR YAPILMADI

HASAR ÖDENDİ TAMİR YAPILMADI

Gazimağusa’da trafik ışıkları, meydana gelen trafik kazasında zarar görüp devre dışı kalınca, iş çıkışında trafik çileye dönüştü;

A+A-

Gazimağusa’da Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan trafik ışıkları, araç çarpması sonucu devre dışı kaldı.

Havadis - Nadire Bahadi

Yaklaşık 2 haftadır çalışmayan ışıklar, bölgede trafiği çileye çevirdi. Özellikle mesai çıkışlarında adeta kaos yaşanan trafikte ışıkların çalışmaması, öncelik yol hakkı konusunda anlaşmazlık yaşayan sürücüler arasında tartışmaya neden oluyor. Vatandaş trafik ışıklarının uzun süredir devre dışı olmasından şikayet ederken, Gazimağusa Belediyesi’nin yetkili birim sorumluları trafik kazasında meydana gelen 8 bin TL’lik hasarın karşılanmasına rağmen 2 haftadır trafik ışıklarının yeniden devreye girmesini sağlayamadı.

Trafik kazası devre dışı bıraktı

Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki trafik ışıkları 14 Haziran 2015 tarihinde saat 04.30 sıralarında meydana gelen bir trafik kazası nedeni ile devre dışı kaldı. Mehmet Arif Tezcan’ın dikkatsizliği nedeni ile kullanımındaki MY 459 plakalı araç ile önce orta refüje ardından da trafik ışığına çarpması ile meydana gelen kaza nedeni ile bölgedeki trafik ışıkları 2 haftadır çalışmıyor.

8 bin TL’lik hasar çıkarıldı

Meydana gelen trafik kazasının ardından belediye tarafından yapılan hasar tespit çalışmaları sonucu MY 459 plakalı araç sürücüsü Mehmet Arif Tezcan’a 8 bin TL’lik hasar faturası çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre, kazanın yaşandığı gün içerisinde 8 bin TL’lik hasar ödendi ancak bölgeden alınan hasarlı trafik ışığının yerine 2 haftadır ne yenisi getirildi ne de eskisi tamir edilerek trafik ışıklarının yeniden devreye girmesi sağlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.